Reglementen

 1. Enkel vooraf geselecteerde wedstrijddata komen in aanmerking. ( Zie kalender )

 2. Wanneer zal er een wedstrijduitslag geschrapt worden voor de einduitslag:
  Vanaf de 4de geviste wedstrijd valt er 1 uitslag weg.
  Vanaf de 6de geviste wedstrijd valt er een 2de uitslag weg.
  Vanaf de 8ste geviste wedstrijd valt er een 3de uitslag weg.
  Elke visser die aan één van de wedstrijden heeft deelgenomen zal opgenomen worden in de algemene ranking, de wedstrijden die hij/zij niet mee vist zal hij/zij altijd een aantal punten toegekend krijgen. Dit is steeds het aantal deelnemers van des betreffende wedstrijd +20.
  Vb: dus bij 90 deelnemers, krijgen de niet aanwezige vissers 110 klassementspunten.


 3. Bij gelijk aantal punten individueel gaan we eerst kijken naar de beste dagranking, daarna de 2de beste, enz.
  Indien alle dagrankingen hetzelfde zijn, kijken we naar het totaal gevangen gewicht over alle geviste wedstrijden (Alles meedoen heeft hier zijn voordeel).


 4. Bij het klassement voor de teams is het belangrijk dat je steeds inschrijft met een zelfde naam. Welke vissers deelnemen heeft geen belang.
  Bij gelijk aantal punten bij de teams zijn eerst de dagrankings van belang, daarna het totaal gewicht van 5 vissers van de laatste geviste wedstrijd van het seizoen.


 5. Individuele prijzen moeten persoonlijk worden afgehaald. Voor de teams minimaal 1 vertegenwoordiger van het team, al zou het leuk zijn steeds een volledige ploeg te mogen ontvangen voor de foto’s!

 6. Het organiserend team van de Penn Superpretige Boat is op geen enkel manier verantwoordelijk voor de uitslagen van de organiserende clubs. Bij een foute uitslag moet u zich dan ook wenden naar de desbetreffende organisatie. Wij zullen de uitslagen steeds nakijken en de clubs vragen om het recht te zetten.

 7. Clubs waarvan hun wedstrijd is opgenomen wordt geen enkel financiële bijdrage gevraagd, dankzij de volledige sponsoring van Robby Fish en Penn. Wel vragen wij aan de clubs om garant te staan voor een prima organisatie. (richtlijnen clubs)

 8. Veel succes en veel plezier met dit overkoepelend topklassement!
  Degene die hier wint mag zich zonder twijfelen tot de beste bootvisser van de lage landen kronen!