Eindklassement 2017

Hartelijk dank voor uw interesse in ons klassement!

De vissers die hier bovenaan staan zijn stuk voor stuk degelijke vissers. Geen eendagsvliegen maar vissers die zich in alle seizoenen van het jaar weten te handhaven.

Degene die uiteindelijk wint, mag zich zonder twijfelen de meest regelmatige en beste bootzeevisser van dat jaar noemen!

Deze prestigieuze competitie gaat hand in hand met vriendschap en sportiviteit! Proficiat aan alle deelnemers en zeker aan de vissers die ze allemaal meedoen.

Dank aan onze sponsors Robby Fish en Penn! Zij zijn degene die elk jaar opnieuw zorgen voor een fantastische prijzentafel! Toch super?!

Penn_Logo_Flat_PMS                  robbyfish_logo_150px

Eveneens dank ik onze promotors!

Sportvisserij Vlaanderen

SportvisserijVlaanderen

Zeehengelsport

Zeehengelsport_80px

 

 

Op zaterdag 30 december was het eindelijk zover.

Op de terreinen van Robbyfish was de prijsuitreiking van de 6de editie van ons favoriete klassement.

Hieronder een paar sfeerbeelden met een woordje uitleg.

 

Winnaar individueel is Peter Vanderschaeghe (Tubertini Belgie).  De 5-voudig Belgisch Kampioen was duidelijk onklopbaar met amper 4 wedstrijdpunten in 4 wedstrijden. Wie doet beter?

Tweede op het podium is Jens De Vrieze ( Gentse Zeeduivels – Loze Vissertje). Als van jongs af aan heeft hij het hengelen in zijn bloed. Hij heeft deze competitie in 2015 reeds gewonnen. We denken dat hij nog veel in petto heeft.

Derde plaats ging verdienstelijk naar Alain De Mits ( Gentse Zeeduivels – Loze Vissertje). Duidelijk op dreef in 2017 maar voor weinig hengelaars een verrassing. Eindelijk een mooie podiumplaats die motiverend gaat werken.

Vierde plaat gaat naar niemand minder dan onze nationale coach Jan Aspeslag ( Tubertini Belgie ). Hij is iemand die al vele jaren meedraait aan de top. Boothengelen heeft voor hem nog weinig geheimen.

Vijfde plaats is voor Werner Van Den Bogaert (E.Z.V. Zemst). Steeds een vaste waarde. Als de zenuwen hem niet soms meester waren kan hij beslist meer! Proficiat.

Zesde plaats is voor Maarten Meurs (R.Z.C. Wommelgem). Een duveltje in het gras en vooral goed begeleid door zijn club. We verwachten meer in de toekomst. Gefeliciteerd!

Zevende plaats is voor Ronny Cleymans (E.Z.V. Zemst). Hij is steeds goedlachs van de partij op de wedstrijden. Het B.C.S.A bestuurslid vist al vele jaren op het hoogste niveau dus verdiende plaats.

Achtste plaats is Nico Opdebeeck (R.Z.C. Wommelgem). Hij is niet de grootste visser maar wel een groots visser. Steevast moet er rekening met hem gehouden worden.

Negende plaats is voor onze veteraan en noorderbuur Wil Francken (Vriends Team). Hij is destijds wereldkampioen strandhengelen geweest. Zelden gaat hij uit de top 10 in ons klassement. In het hollands noemen ze zo iemand “klasbak”.

Tiende verdienstelijke plaats is voor Stefan Dehaen (E.Z.V. Zemst). Reeds in 2014 won hij dit klassement. Een echte topper van het eerste uur!

 

Volledige uitslag individueel

Stand na 4 wedstrijden individueel

 

Winnaars bij de teams was Tubertini Belgie. Terug ijzersterk. Vorig jaar wonnen zij ook deze competitie en we zijn er zeker van dat ze er ook alles zullen aan doen om in 2018 terug op het hoogste schavotje te staan.

Tweede team is E.Z.V. Zemst A. Met steeds de vaste waarden een team om “U” tegen te zeggen.

Derde team is voor de Gentse Zeeduivels – Loze Vissertje A. Goed opbouwend team die steeds van hun laat horen en we zullen ze steeds terug horen.

 

 

Om naar de pagina teams te gaan in de linkerbovenhoek op teams klikken a.u.b.

Volledige uitslag teams

teams

Paar sfeerbeelden